fbpx
Montaj șeminee și sobe

Montaj șeminee și sobe

Montaj șeminee și sobe

Șeminee persoanlizate pentru casa ta

Ți-ai ales modelul de sobă sau de șemineu? Atunci te afli la câțiva pași de clipa când acesta îți va aduce căldură și va răspândi o atmosferă plăcută în casa ta!

Dacă vrei să captezi atenția oricărui privitor, lasă serviciile de montaj șeminee și sobe Brașov, Prahova, Sibiu, București, Ilfov, Alba, Harghita, Covasna în seama noastră! Vei afla în continuare tot ceea ce trebuie să știi despre serviciile noastre!

Oferim servicii complete de montaj, consiliere, garanție după montaj pentru orice tip de șemineu!

Echipa noastră oferă servicii de montaj cu deosebită grijă și atenție șemineelor și sobelor care aduc magia focului în casa ta.

Profesionalismul echipelor de montaj și calitatea produselor noastre au făcut ca numai în doi ani de activitate să devenim lideri zonali în acest domeniu. 

Montaj șeminee și sobe Premier

Avantajele colaborării

Garanție
post-montaj

Lucrezi cu o echipă de profesioniști

Veți avea garanția unei lucrări impecabile

Timpul de lucru este unul scurt

Servicii de calitate la prețuri accesibile

montaj șemineu pe lemne

Ne contactezi iar noi aducem căldură în casa ta

Îți dorești proiectarea unui șemineu în locuința ta dar nu te descurci cu montajul?

Dacă îți dorești un montaj profesional cu garanție post-montaj, ai găsit echipa potrivită!

Dacă ți-ai ales un model unic de șemineu sau soba potrivită locuinței, montajul acestora trebuie să fie efectuat cu atenție și grijă, în locul de amplasament, astfel încât să se potrivească perfect cu locuința ta.

Lucrările prestate de către echipa noastră sunt finalizate în cel mai scurt timp și la costuri reduse.

Suntem o echipă specializată în montaj șemineu pe lemne, montaj sobă pe lemne, experimentați în realizarea lucrărilor în cel mai scurt timp pentru ca tu să te bucuri de căldura casei tale.

Serviciul de montaj șeminee și sobe este realizat exclusiv de echipe specializate și experimentate în domeniu. Siguranța persoanelor și a casei este un obiectiv vital pentru instalarea unui sistem de încălzire.

Oferim servicii în orașele amintite, precum și în alte locații la nivel național, la cerere.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a asigura atât eficiența calorică a sistemului, cât și de a controla îndeaproape, anticipa și soluționa riscurile implicite sistemelor pe bază de foc.

Punem accent pe calitate, astfel clienții noștri au întotdeauna încredere în sfaturile și propunerile noastre cu privire la sursa principală sau alternativă de căldură a casei.

Mai presus de numărul mare de sisteme de încălzire montate de-a lungul activității noastre, ne mândrim cu un număr mare de clienți corect informați, dar și cu numeroase recomandări provenite de la clienții existenți, mulțumiți de calitatea serviciilor noastre. Alături de aceștia am evoluat și am realizat cele mai îndrăznețe proiecte din domeniul sistemelor de încălzire.

Noi avem o misiune simplă! Aceea de a-ți aduce o atmosferă caldă și plăcută în locuință. Dacă ți-ai ales modelul potrivit de șemineu, noi îl montăm în locul potrivit. Trebuie să colaborezi cu echipa noastră pentru a avea garanția unor montaje executate profesional, sigure și calitative.

montaj sobe metalice

Servicii complete la nivel național

Montaj șeminee și sobe în Brașov, Făgăraș, Săcele, Zărnești, Codlea, Râșnov, Victoria, Rupea, Ghimbav și Predeal.

Montaj șeminee și sobe în  Ploiești, Câmpina, Băicoi, Breaza, Mizil, Comarnic, Vălenii de Munte, Boldești-Scăeni, Urlați, Sinaia, Bușteni, Plopeni, Slănic și Azuga.

Montaj șeminee și sobe în Sibiu, Mediaș, Cisnădie, Avrig, Agnita, Dumbrăveni, Tălmaciu, Copșa Mică, Săliște, Miercurea Sibiului și Ocna Sibiului.

Montaj șeminee și sobe în Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popești-Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni și Măgurele.

Montaj șeminee și sobe în Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Cugir, Blaj, Ocna Mureș, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud și Baia de Arieș.

Montaj șeminee și sobe în Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Toplița, Cristuru Secuiesc, Vlăhița, Bălan, Borsec și Băile Tușnad.

Montaj șeminee și sobe în Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna, Baraolt și Întorsura Buzăului.

Montaj șeminee și sobe în București.