fbpx
Întreținere și curățare sisteme de ventilație

Întreținere și curățare sisteme de ventilație

Întreținere și curățare sisteme de ventilație și hote exhaustoare

Servicii profesionale pentru locuința ta

Îți dorești o curățare profesională a sistemelor de ventilație din locuința ta? Dorești pentru realizarea acestor servicii un personal autorizat, care să dea dovadă de profesionalism? Ai ajuns unde trebuie!

Este foarte importantă curățarea periodică a hotelor dar și cunoașterea riscurilor la care te expui dacă nu o faci.

Este importantă curățarea hotelor dar și a întregului sistem de ventilație pentru a evita infestarea cu bacterii sau microbi.

Este bine de știut că depunerile de grăsimi formează mediul propice (substanță organică, căldură) pentru dezvoltarea coloniilor de bacterii și microbi.

curatare hote

Avantajele colaborării

Garanție
post-montaj

Lucrezi cu o echipă de profesioniști

Veți avea garanția unei lucrări impecabile

Timpul de lucru este unul scurt

Servicii de calitate la prețuri accesibile

curatare sisteme ventilatie

Ce implică operațiunea de curățare?

Operațiunea de curățare implică accesul la țevile de evacuare, ceea ce presupune facilitarea accesului echipei noastre de curățare prin înlăturarea anumitor părți din cadrul sistemului de exhaustare cum ar fi asigurarea unor scări pentru a se putea pătrunde în spațiile înguste.

Personalul nostru calificat deține competențele necesare pentru desfășurarea activității de curățare hote / sisteme de exhaustare, participând la programe de perfecționare constant.

Oferim servicii de curățare hote, sisteme și instalații de ventilare pentru evacuarea fumului și gazelor arse / sisteme de exhaustare, din bucătărie până la acoperiș, pentru a ne asigura că sistemul de evacuare este complet curățat conform standardelor.

Oferim servicii de curățare pentru hotă, tubulatură, ventilator și acoperiș dacă este necesar. Noi chiar dovedim acest lucru prin promptitudine și experiență desăvârșită.

Curățarea sistemului de evacuare în mod regulat oferă siguranță atât pentru tine cât și pentru clienții și angajații tăi.

Garanție post-montaj

Ne mândrim cu un număr mare de clienți corect informați, dar și cu numeroase recomandări provenite de la clienții existenți, mulțumiți de calitatea serviciilor noastre.

Dacă te-am convins, contactează-ne pentru servicii profesionale de întreținere și curățare a sistemelor de ventilație și hotelor exhaustoare.

Trebuie să colaborezi cu echipa noastră pentru a avea garanția unor servicii executate profesional, sigure și calitative.