fbpx

Un șemineu în orice casă!

Un șemineu în orice casă!
Cosuri de fum, seminee Poujoulat

Eleganță, confort și design personalizat

Un șemineu sau o sobă sunt sisteme de încălzire din ce în ce mai populare, clasice dar mereu în topul preferințelor. Ele sunt instalate în casele nou construite dar și în cele deja amenajate ca sistem de încălzire alternativ. Ele sunt, adesea alese de persoanele care doresc să schimbe dispozitivul de încălzire, dar îl tratează și ca pe un element de decor și o modalitate de a schimba estetica interiorului casei tale. Vă punem la dispoziție o echipa profesionistă pentru a instala șemineul corect, dar și alegerea unui design special ales pentru căminul tău.

În principiu, conceptele de conectare „corectă” și „estetică” a unui dispozitiv de încălzire sunt inseparabile. Să începem cu faptul că noul dispozitiv, în majoritatea cazurilor, va fi mult mai ușor și mai eficient pentru a vă conecta la noul coș de fum din oțel inoxidabil.

Coș de fum vechi vs. coș nou

Un de coș de fum vechi, ceramic, aproape sigur nu se va potrivi într-un șemineu sau sobă nouă. De ce? Deoarece diametrul său este de obicei prea mare, adaptat la dispozitive vechi, mai puțin eficiente. Ca urmare, coșul de fum va produce pescaj excesiv și, astfel, șemineul nostru va consuma cantități excesive de combustibil. În plus, coșul de fum vechi poate fi uzat – crăpat, dur în interior, ceea ce facilitează depunerea funinginei și, în cele din urmă – poate neetanș fiind periculos și necesintând o mentenanță specială.

În acest moment, merită să vă dați seama că, chiar dacă doriți să conectați un nou dispozitiv de încălzire la coșul de fum vechi, va trebui să utilizați soluții moderne din oțel. În cele din urmă, vechiul coș de fum va deveni doar o rută pentru un sistem modern de oțel.

Nu contează dacă vă conectați soba de șemineu de vis la cursul coșului de fum ceramic sau decideți cu privire la un nou coș de fum extern. Prin alegerea sistemului Poujoulat, obțineți atât conectarea corectă a dispozitivului de încălzire, cât și o soluție de amenajare estetică.

Distribuie postare
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram