fbpx

Coș de fum

Coș de fum
cos de fum Poujulat

Decorațiuni interioare

În plus față de inserțiile clasice de șemineu, sobele de șemineu de sine stătătoare au câștigat recent popularitate. Ele sunt plăcute nu numai de proprietarii de case care visează la un foc real, zumzet pe vreme rece, ci și de arhitecți. O sobă de șemineu bine aleasă devine un element important al mobilierului interior și, uneori, chiar un obiect dominant, în jurul căruia puteți aranja întregul spațiu și îi puteți da caracter. Coșul de fum este, de asemenea, de mare importanță aici, care – bine ales – poate completa întregul și, de asemenea, decora camera.

Sistemele de coșuri de fum din oțel oferă multe posibilități. Acestea pot fi dirijate în interiorul sau în afara clădirii. În același timp, această soluție vă permite să alegeți materialele potrivite și – mai presus de toate – culorile lor.

O soluție deosebit de interesantă este coșul de fum intern. De obicei, iese din dispozitiv direct în tavan, ceea ce înseamnă că în cameră avem o „țeavă” lentă. Un coș de fum care rulează în acest fel poate fi un element estetic excelent. Soluția de bază este, desigur, ajustarea schemei de culori la culoarea sobei de șemineu. Aici domină negrul, maroul și nuanțele închise de alte culori.

Cu toate acestea, dacă vă plac soluțiile mai îndrăznețe, puteți opta pentru oțel brut, lustruit, cu efect de oglindă sau – conform principiului că, dacă ceva nu poate fi ascuns, ar trebui să fie expus – o culoare îndrăzneață, clară, care va fi vizibilă. Singura limitare aici este imaginația ta și miile de culori ale paletei RAL. Astfel, puteți conecta șemineul, de exemplu, la coșul de fum roșu, care va impresiona fiecare oaspete care vă vizitează.

De asemenea, merită menționat un adevăr evident – efectul final este determinat de detalii. Toate elementele coșurilor de fum Poujoulat sunt realizate cu cea mai mare grijă. Nu veți întâlni țevi cu cusături inestetice sau finisaje brute. Secțiunile țevii în sine, precum și îmbinările sau pasajele de tavan sau de perete, au fost proiectate astfel încât să poată fi văzut numai ceea ce este necesar. În cazul tranzițiilor, folosim plăci de mascare suplimentare care ascund elementele necesare, dar mai puțin estetice ale sistemului, cum ar fi plăcile de protecție împotriva incendiilor sau covorașele umede.

Distribuie postare
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram